10 Haziran 2015 Çarşamba

Supra Ayakkabı


 
 
Dış görünümüne özen gösteren kişiler için kıyafetlerde olduğu kadar, kıyafetlerin tamamlayıcısı ayakkabı seçimi de büyük önem taşıyor.  Ayakkabıda farklı bir tarz ve sportif bir görünüm tercih eden kişilere hitap eden supra ayakkabı modelleri, dikkat çekici tarzlarıyla, klasik ayakkabı modellerini geride bırakıyor. Spor ayakkabısı kavramına farklı bir boyut kazandıran bu ayakkabı modelleri, tasarımlarındaki farklılıkla da ön plana çıkıyor.
 

supra_shoes

 

Kısa sürede büyük yol kat eden ve popülerliğini artıran bu ayakkabıların, gençler tarafından bu kadar ilgi görmesinin en başta gelen sebebi enerjik ve özgür duruşu olmuştur. Renk kombinasyonlarındaki uyum ve canlı görünümleriyle kendini gösteren supra ayakkabılar, kendini enerjik hissetmek isteyen ve ayakkabı tercihinde özgün tasarımları tercih eden kişilerin gözdesi ayakkabı modelleri arasında yer alıyor.  Özellikle genç kesimin (14 – 20 yaş) büyük ilgisiyle karşılaşan ve günümüzde popülerliği gittikçe artan supra ayakkabılar, Türkiye’de de çokça aranan ayakkabı modelleri arasında yer alıyor. Supra ayakkabılar, “Jay-z, Justin Timberlake, Justin Bieber” gibi çok tanınan ve belli bir hayran kitlesine sahip kişiler tarafından da tercih ediliyor.  Justin Biber’ ın bu ayakkabıları tercih etmesi, supra ayakkabıların gençler arasında ön plana çıkmasındaki en büyük etken olarak karşımıza çıkıyor.
 
Supra_Shoes_Vaider_(Blue_Black_White)


 

Sokak Modasıyla Bütünleşen Tarz

Sokak modasını yansıtan tarzıyla dikkatleri üzerine çeken ve kaykay sporundan ilham alarak yola çıkan supra ayakkabı modelleri, bu nedenle kaykay sporcularının favori markası olarak biliniyor. Bunun yanı sıra, müzik ve sanattan da esinlenen bu ayakkabı modelleri, hem günlük kullanıma, hem de sportif giyim tarzlarına uyumlu bir şıklık vaat ediyor. İlgi çekici ve şık görünümünü rahatlıkla bir araya getiren supra ayakkabılar, giyildiği anda kalitesini ve farklılığını hissettiriyor. Hitap ettiği genç kesimin beklenti ve ihtiyaçlarına paralel olarak, sportif ve enerjik bir tasarıma sahip olan supra ayakkabılar, tarzıyla ön plana çıkmak ve enerjisini şıklığıyla yansıtmak isteyen gençlerin vazgeçemediği ayakkabı modelleri arasında yer alıyor.

green_supra_shoes

 
Womens_Supra_Vaider_High_Skate_Shoe
 
Ayakkabıda nubuk, keten ve deri kullanımını farklı bir şekilde yorumlayan ve tasarımlarını bu farklılık çerçevesinde hayata geçiren supra ayakkabılar, bu yönüyle, bilinen diğer spor ayakkabı markalarından ayrılıyor. Kendinden yapışkanlı bant kullanımları, pek çok ayakkabı modellerinde, genelde kaba ve basit bir görünüme neden olurken, supra ayakkabılarda farklı ve havalı bir tarz ortaya çıkmasını sağlıyor. Bu doğrultuda, supra ayakkabılar, sportif rahatlığı estetik görünümüyle birleştiren modeller olarak kabul ediliyor. 
 

Renkli Tasarımlarıyla Supra Ayakkabı Cazibesi

Sayısız model ve renk seçeneğiyle satışa sunulan supra ayakkabı modellerinde, şekil ve desen farklılıkları da farklı beğenilere itap edecek çeşitlilikte ayakkabı severlerin beğenisine sunuluyor. Genel anlamda bileği tamamen kaplayan düz modeller gençler tarafından daha fazla tercih ediliyor olsa da, farklı kombinlerle şık bir görünüm sunmak açısından, markanın bilek bağlama ipli, yapışkan ve bağlı modelleri de supra ayakkabıları tercih edenlerin beğenisine sunuluyor.

Women's_Vaider_in_Purple_Floral_supra_shoes

  

 
 
purple_supra_shoes

 
 
 

 
Kadın ve erkeklere özel modelleriyle ( bağcıklı ve desenli kadın supralar), kadın ve erkek şıklığını özgün modelleriyle tamamlayan supra ayakkabılar, fiyat- kalite dengesinde tatmin edici özelliğe sahip. Üretiminde kullanılan malzemeler ve dikiş yapılarıyla oldukça dayanıklı olan supra ayakkabılar,  uzun süreli kullanım sağlıyor. Boğazlı bir yapıda üretilmesine rağmen, kolaylıkla giyilebilme özelliğiyle rahatlık sunan supra ayakkabılar, bağcıksız giyilebilmeleri sayesinde de çokça tercih edilen ayakkabı modelleri arasında yerini alıyor. Bunun yanı sıra, pek çok ayakkabı markasının aksine, sezonluk değil, dört mevsim şartlarına uygun olarak üretilen bu ayakkabılar, iç yapısı sayesinde yaz aylarında ayağı terletmeyerek ferah bir kullanım sunarken, kış aylarının soğuk ve yağışlı havalarında da koruma sağlıyor.
 

supra_shoes_for_women


Yellow_Mesh_Purple_Lined_Hightop_supra_shoes_for_women

 
 

 
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Supra ayakkabılar hakkındaki yorumlar, siz ne düşünüyorsunuz?