12 Haziran 2015 Cuma

Supra Fiyatları


Ünlü bir Amerikan spor ayakkabı markası olarak ortaya çıkan supra ayakkabı, ünlü isimlerin tercihi ile kısa sürede hızlı bir popülerlik kazanmıştır. Hitap ettiği müşteri kitlesinin büyük çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu supa ayakkabılar, bu anlamda, genç, dinamik ve rahat bir tasarıma sahiptir. Kendi tarzını yaratmak ve girdiği her ortamda ayakkabısıyla fark edilmek isteyen kişiler, supra ayakkabıların zengin model, renk ve desen seçenekleri arasından kendilerine en uygun modelleri bulmaktadır.
Justin_Bieber_Supra_Shoes

Supra_Vaider_Green_Yellow_Nubuck


Enerjik ve Özgür Tarz: Supra Ayakkabı

Çok uzun yıllardır ayakkabı sektöründe olmamasına rağmen gördüğü büyük ilgi çerçevesinde satış grafikleri oldukça yüksek bir seviyede olan supra ayakkabıların fiyatlarında da değişiklikler söz konusudur.  Amerika, Kanada ve Avrupa ülkelerinde büyük ilgi gören supra ayakkabılar, Justin Bieber’ ın da en çok tercih ettiği ayakkabı modelleri arasında yer almaktadır. Bu doğrultuda ünlü şarkıcının hayranları tarafından çok sevilen supra fiyatları, standartların üzerinde fiyat aralıklarında karşımıza çıkabilmektedir.

supra_women_paint_splatter
Women's_Supra_Vaider_Skate_Shoe

Sportif tarzını şık görünümüyle birleştiren supra ayakkabılar, hem spor, hem de gündelik kıyafetlerle kombinlenebilmesi sayesinde çok yönlü bir kulanım imkânı sunmaktadır. Bunun yanı sıra, dört mevsime uygun yapısı ile dayanıklı ve uzun süreli olarak kullanılan supra ayakkabı modelleri, son dönemlerde gençlerin gözdesi spor ayakkabı modelleri arasında yer almaktadır.

Kadın ve erkekler için tasarlanmış özel modellerinin yanı sıra, unisex modelleriyle de beğeni toplayan supra ayakkabılar, sunduğu enerjik ve sportif havası, canlı renkleri ve özgü duruşuyla, müşterilerin fiyat beklentisini ikinci plana atmıştır. Kaliteli kumaş yapısı ile ön plana çıkan supra ayakkabı fiyatları, bahsi geçen bütün bu özellikleri doğrultusunda fiyatını hak ettiğini düşündüren ayakkabılar arasında yer almaktadır.
 
supra_navy_blue_wash_white

supra_hammer

supra_society_vaider

 

Supra Fiyatları Ne Kadar?

Sokak modasının asi ve özgür ruhunu temsil eden supra ayakkabılar, Dünya’nın pek çok yerinde gördüğü ilgiyi Türkiye’de de görmektedir.  Ürünlerin yurtdışı üretimi olması ve yurtdışından gelmesinden kaynaklı supra fiyatları, yurtdışında 60 dolardan başlayan fiyatlarla çok daha uygun fiyat seçenekleriyle satışa sunulmaktadır. Model ve tasarım özelliklerine göre pek ok alternatifi barındıran supra fiyatları Türkiye’de ise ortalama 150 – 400 TL aralığında fiyatlarla satışa sunulmaktadır.  Bu fiyatlar, supra ayakkabıların tasarımlarına göre değişkenlik göstermekte olup, özel tasarım supra ayakkabıları fiyatları çok daha yüksek rakamları bulabilmektedir.

Ünü neredeyse Dünya çapına yayılmış supra ayakkabıların, satış ağı ise henüz yeterinde yaygın bir hale gelememiştir. Türkiye’de de henüz büyük şehirlerde sınırlı sayıda mağazası ile satışlarına devam etmektedir. Buna karşın, online alışveriş platformlarının artan ve gelişen potansiyeli doğrultusunda farklı renk, model ve desende supra ayakkabıyı satın almak oldukça kolay bir hale gelmiştir. Mağazalara göre çok daha avantajlı fiyatlar sunan bu alışveriş siteleri aracılığıyla, sezon değişimleri ya da özel kampanyalar kapsamında "supra ayakkabıları" %50’ye varan fiyat indirimleriyle satın almak mümkün olmaktadır.  Bu sitelerde kadın ve erkeklere özel ürünlerde farklı dönem indirimlerinin yanı sıra, belirli modeller için indirim fırsatlarını da değerlendirmekte mümkün. Bu anlamda, güvenilirliği kanıtlanmış online alışveriş siteleri (Deriden , Supra Türkiye) supra ayakkabıları uygun fiyatlarla satın almak için en iyi alternatifler arasında yer almaktadır.

Supra_Society_Cobalt

supra-vaider_red
supra_skytop_black_and_grey
 
Supra ayakkabılarının resmi marka sitesi ve satış ağını yürüten sitesi supra footwear model özelliklerini barındıran ve online alışveriş imkanı sunan bir site olarak hizmet vermektedir. Bu açıdan, "Supra Footwear", supra ayakkabı modellerine dair tüm özellikleri incelemek ve tarzınıza en uygun renk ve modelde supra ayakkabıyı uygun fiyatlarla satın almak için değerlendirebileceğiniz avantajlı seçenekler arasında yer almaktadır.

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Supra ayakkabılar hakkındaki yorumlar, siz ne düşünüyorsunuz?